Voor jou! is ontstaan in 2005 vanuit het idee dat er een marktbehoefte was aan een nieuw, persoonlijk en origineel chocolade geschenkconcept dat kon inspelen op verschillende geschenk momenten. Dat bleek achteraf een goede en juiste gedachte. Voor jou! ontwikkelde zich snel en groeide sterk. Inmiddels zijn de vele herkenbare Voor jou! doosjes met de heerlijke Belgische chocolade in verschillende assortimentslijnen op heel veel plekken in Nederland, België en Duitsland verkrijgbaar.

De productie van al deze chocolade cadeautjes vindt in eigen beheer plaats in Leiden. De chocolade grondstof is afkomstig van het bekende Belgische Callebaut met wie tevens een zogenaamd Quality Partner Programme (QPP) is aangegaan. Hiermee worden vele cacaoboeren in Ivoorkust ondersteund en zal de Voor jou! chocolade niet alleen als heerlijk maar tevens als eerlijk worden beschouwd. Het Voor jou! kantoor van waar de verkoop, marketing, planning en administratie plaats heeft staat in Oldenzaal.

Voor jou! is erg leuk om te geven maar zeker ook verrassend om te ontvangen. En heel erg lekker natuurlijk. Voor jou! …. voor elk moment een uniek cadeautje.