Verras je moeder op moederdag

Via www.chocoladegeschenk.nl kun je bijvoorbeeld met Moederdag heel voordelig een prachtig chocolade geschenk naar je moeder sturen! Maak jouw eigen persoonlijke wenskaart en wij sturen deze in een stijlvolle geschenkverpakking met een chocolade reep “lieve mam” naar ieder willekeurig adres in Nederland. Mooier, lekkerder, persoonlijker en goedkoper kan bijna niet. Met de code WEB10VJ krijg je bovendien nog eens 10% korting

 

Nieuwe webshop Voor jou!

Via www.chocoladegeschenk.nl kun je nu heel voordelig een prachtig chocolade geschenk naar vrienden of familie overal in Nederland versturen. Kies een passende en heerlijke reep melkchocolade, maak jouw eigen persoonlijke wenskaart en wij sturen deze in een stijlvolle geschenkverpakking naar ieder willekeurig adres in Nederland. Mooier, lekkerder, persoonlijker en goedkoper kan bijna niet. Met de code WEBVJ10 krijg je bovendien nog eens 10% korting.

 

Nieuwe in-out artikelen

In 2015 mag u 3 nieuwe seizoen artikelen verwachten. Met Pasen zullen we een nieuwe YOUNG verpakking ‘Vrolijk Pasen’ introduceren met 100 gram (+ 50 gram gratis) gevulde eitjes. Voor Moederdag komt er een prachtige YOUNG variant ‘Lieve mam’ met hartjes en een stoere YOUNG variant ‘lieve pap’ met bierpullen.

 

Kom jij ons team versterken!? Merchandiser gezocht!

Vacature!

Voor het rayon West Nederland zoeken wij een nieuwe merchandiser.

Deze jongeman of jongedame zal woonachtig moeten zijn in de buurt van Utrecht en is in het bezit van een rijbewijs.

Daarnaast vragen wij van die persoon een MBO niveau, een goed commercieel gevoel, betrouwbaarheid, pragmatiek en een hoge inzet. Reacties svp sturen naar info@voorjou.info

Moederdag is in zicht!

Voor alle moeders is het zondag 11 mei groot feest. Verras hen met een heerlijk doosje chocolade speciaal voor mam!!!

 

 

Voor jou… pechvogel!

Vanaf medio April introduceren we een compleet nieuwe Voor jou! variant.

Voor alle pechvogels in Nederland is er dan een cadeautje met heerlijke chocolade knuffelbeertjes dat hen heel erg goed zal doen.

Voor jou! bereidt zich voor op de WK voetbal!

Tijdens het bekijken van de voetbal prestaties van onze jongens tijdens het WK zal er ongetwijfeld regelmatig geproost worden. En als dat gebeurt is het natuurlijk wel heel plezierig dat daar een passend chocolade biertje bij gegeten wordt.

Dus …. Proost alvast op onze jongens!

 

Spar beurs succesvol!

Gisteren stonden we op de gezellige Spar beurs in Houten. Te midden van vele, inmiddels bekende, leveranciers stonden we de – in grote getale – gekomen Spar ondernemers en hun familie leden te woord. En werden onder het genot van een hapje en een drankje de laatste innovaties getoond. Spar bedankt, het was ons wederom een genoegen en een groot succes!

Volop beurzen de komende tijd …

De ISM is nog maar net achter de rug of diverse andere beurzen dienen zich alweer aan. Eerst staan we 12 februari op de Spar beurs in Houten, daarna volgen de beurzen bij Lekkerland en Groeneveld. Samen met onze partners naar een steeds beter resultaat! Daar gaan we voor.

 

Voor jou ook dit jaar weer aanwezig op de ISM

Voor jou! staat ook dit jaar weer op de grootste zoetwarenbeurs ter wereld. De ISM te Keulen die wordt gehouden van 26 tot en met 29 januari. In een kleine maar stijlvolle stand presenteren wij dit keer niet alleen ons NL-se assortiment maar ook het Duitse Für Dich assortiment. Daarnaast zullen we ook aandacht geven aan de nieuwe marshmallow producten onder de naam Mmm4kids.

 

Voor jou, Hal 2.2, Stand E29.