Voor jou! is ontstaan in 2006 vanuit het idee dat er een marktbehoefte was aan een nieuw, persoonlijk en origineel chocolade geschenkconcept dat kon inspelen op verschillende geschenk momenten. Dat bleek achteraf een goede en juiste gedachte. Voor jou! ontwikkelde zich snel en groeide sterk. Inmiddels zijn de vele herkenbare Voor jou! doosjes met de heerlijke en ook eerlijke Belgische chocolade in verschillende assortimentslijnen op heel veel plekken in Nederland, België en Duitsland verkrijgbaar.

De productie van al deze chocolade cadeautjes vindt in (semi) eigen beheer plaats in Leiden. De chocolade grondstof is afkomstig van het bekende Belgische Barry Callebaut met wie tevens een duurzaamheidscontract (Cocoa Horizons) is aangegaan. Hiermee worden vele cacaoboeren in Ivoorkust ondersteund en zal de Voor jou! chocolade niet alleen als heerlijk maar tevens als eerlijk worden beschouwd. Het Voor jou! kantoor van waar de verkoop, marketing, planning en administratie plaats heeft staat in Oldenzaal. Daarnaast zijn er diverse kleinere magazijntjes in den lande van waaruit de 7 merchandisers werken. Naast de eigen full service merchandising operatie wordt ook rechtstreeks aan veel bekende groothandels/ketens in en buiten Nederland geleverd.

Voor jou! is erg leuk om te geven maar zeker ook verrassend en natuurlijk erg lekker om te ontvangen. Voor jou! …. the secret of living is giving!