Private Labels zijn producten die wij geheel op maat en volgens de wens van de opdrachtgever maken. Dit betreffen meestal nieuwe verpakkingen die geheel uitgevoerd zijn conform de huisstijl van de opdrachtgever maar het kan ook resulteren in een speciaal chocoladevormpje dat verpakt gaat in een speciale verpakking.

Aanleiding voor dit alles is dat de opdrachtgever om specifieke redenen graag een ‘eigen’ product wil. Soms is dit vanwege een jubileum of omdat men een bedankje uit wil doen namens de organisatie maar het kan ook een bedrijfsopening, een relatiegeschenk of iets anders betreffen.

Voor jou! bv is erg trots op haar eigen merk Voor jou! en heeft heel veel verschillende titels en verpakkingen in haar assortiment maar wil natuurlijk ook heel graag meewerken aan de ontwikkeling van zo’n PL.

Heeft u daarom specifieke wensen met betrekking tot een eigen product uitgevoerd in uw eigen huisstijl, met uw eigen logo en speciale afbeeldingen en met uw eigen teksten, meldt u dan bij ons via mail of telefoon. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van PL’s die in het verleden door ons zijn gemaakt